Rysuneczki Zedi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rysuneczki Zedi
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Później to dokończę,bo mam trochę dość
malowania tych kamieni,może coś innego jeszcze dziś namaluje,a to jutro się
dokończy. Tylko że tego mnicha malowałam z pamięci,więc nie wiem czy tak
wygląda, najwyżej powiedcie co źle i poprawie.
mnich Moge dać jeszcze rysunek przed 2 lat,czyli jak miałam 11 lat,czyli nie najlepsza. -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
![]() ![]() ![]() |
Light_Mew |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Rainbow Claud ![]() |
Mi się podobająłabędzie i konie *_* , Zedi
naprawde pięknie rysujesz ^ ^.
Szczególnie nature itp *___* -------------------- "Paradise, they say... it definitley doesn't exist,
anywhere. All the way to the end of the world.. theres nothing there... But even though that's true, why does this impulse compel me? Someone's voice calls to me. Paradise..aim for it." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.08.2025 20:34 |