*dlaczego* Voldemort Boi Się, Voldemort i Dumbledor co ich łączy??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*dlaczego* Voldemort Boi Się, Voldemort i Dumbledor co ich łączy??
Luna Lovegood |
![]() ![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Może już był poruszany ten
temat no ale cóż jestem nowa. Może w jakiejś części HP była wyjaśniona bojaźń Toma względem do Dumbledora ale przynajmniej ja niczego takiego nie wychwyciłam. Co wy o tym uważacie ?? Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 26.03.2006 21:07 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dumbel umrze w VI tomie albo na początku
VII.
- Voldi wie już ze nie ma co sie bac Dumbla. Jego strach brał sie z legendy o tym jakoby Dumbel był najwiekszym czarodziejem wszechczasów. Tom musiał wiedzieć ze jakkolwiek byłby potezny to zawsze bedzie istnieć Albus przy którego sile moc Volda jest.. srednia Podczas walki w MMie Voldie nauczył sie o Dumblu waznej by nie powiedzieć najwazniejszej rzeczy. Dumbledor nie chce/nie może go zabic. Skoro wiec najpotezniejszy czarodziej i jedyny którego sie bał nie chce go zgładzic to nie ma on juz zadnych hamulców... - Rola Dumbledora jako nauczyciela/przewodnika Harry'ego sie powoli kończy. Powiedziła on Harry'emu juz dlaczego Vold chciał go zabic. Jego rolą bedzie teraz nauczenie Harry'ego podstaw czarnej magii [no sorry ale czym ma sie bronic] i pobłogosławienie go na dalsza nauke. --- Dumble zginie ponieważ Voldie który teraz sie juz nikogo nie boi przypuści atak na Hogwart. Podczas ataku zginą nauczyciele [sic] i uczniowie [2xsic]. Jedyne co Dumble może zrobic to unieszkodliwic Volda na taki okres czasu jaki by pozwalał Harry'emu udoskonalic swoje umiejętności w CM. Jak to zrobi? Nie mam bladego pojęcia. XD Niech się Rowling martwi XPPP -------------------- ...
|