Patronusy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Patronusy
Trinity48 |
20.02.2004 16:59
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Cracow |
Jak myślicie, w co zamieniłby się wasz
patronus, gdybyście go wyczarowali?? Oczywiście musielibyście
Prawidłowo wypowiedzieć zaklęcie
Ten post był edytowany przez Trinity48: 22.02.2004 16:17 -------------------- "Zobaczył tę, którą widziało niewielu śmiertelników: Arwenę, córkę Elronda, w której, jak powiadano, czar Lútien raz jeszcze zawitał na ziemię, a którą zwano również Undomiel, jako, że była dla swojego ludu Gwiazdą Wieczorną." Trzy czwarte osób nie nadaje się na świadków bo kłamie lub widzi to co chce zobaczyć PM'y mile widziane. |
Hefaj |
28.02.2004 11:02
|
||
Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna |
Huh , no to niech będą te szarańcze XD ( Taki rój ładdnie by wyglądał w akcji , kiekie =P ) Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 28.02.2004 11:03 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||