koniec
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
koniec
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
śmiertelny dzień
bez pożegnania chowa tchórzliwą głowę w piasek milczenia morze utopi słońce z koniecznej miłości, słońce spali morze ze wzajemnością ostatnie języki ognia w rękach nocy z palcem na ustach piją codzienne jutro a życie obawą się stało i zamieszkało między nami ------------------------------------------------------------ ---- tytuł nie jest przypadkowy... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Morna widze, ze porównujesz moje wiersze do
swoich ^^'
ciekawy sposób, ale nie wiem czy porównanie wychodzi wierszom na dobre =) jesli moj wiersz obudził Twoje wspomnienia to jestem dumna =D hmm... musze Wam powiedziec, ze przestaję czuć w sobie 'coś', co pozwala pisać wiersze... postanowilam zrobić przerwę, albo nawet zakończyć moją poezję... Bede ignorować wszystkie oznaki tzw. weny (jesli będą się pojawiać) także dziękuje Wam, za to, że byliście ze mna i czytaliście moje utwory =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:52 |