"Latipazas", ...jakiś
czas temu...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"Latipazas", ...jakiś
czas temu...
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
"Latipazas"
Był rok... Były miesiące... Były tygodnie.. Były dni... Były godziny... Były minuty... Sekund nie mogło być... Życie załamało się w samym środku swej cienkiej lini. Pękło... A my słyszeliśmy tylko cichy, długi gwizd, W który jakby się wsłuchać przypominał śpiew zabitego kruka... Nie wiedziałeś jak przejść obok zrozpaczonej dumy, Więc zdeptałeś arkusz świata. Na który ktoś kiedyś wylał brudną wodę z farb, Pozostała tylko plama... Patrzyłeś na rozłam, Przez Twoje oczy przechodził cień psychodeli... Wiedziałeś, że ludzie nadejdą. Lecz nie miałeś gdzie ukryć się w tym przeklętym kole bez kątów... Kiedy zwinięty w kłębek, Zaśniesz pod brudnym śmietnikiem... Przypomnij sobie o tym, że jeśli byś tego nie zrobił Twoje życie stało by się piekłem... ...które leży w samym środku raju.... Widzisz te drzwi? To mój tartar. Zaraz przez nie przejdę, I nie chce być sama. Razem raźniej.... Nawet w oszustwie którym ciągle mnie karmisz... Ten post był edytowany przez Triad: 01.03.2004 21:52 -------------------- wybawca much.
|
![]() ![]() ![]() |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Muszko,to prawda wielokropków było dużo,za
dużo.. Pisałam to już dawno i jakoś nie zwróciłam na nie uwagi. A to
prawda,one bardzo rażą.
Dziękuje Wam serdecznie,kochane =* -------------------- wybawca much.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:55 |