koniec
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
koniec
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
śmiertelny dzień
bez pożegnania chowa tchórzliwą głowę w piasek milczenia morze utopi słońce z koniecznej miłości, słońce spali morze ze wzajemnością ostatnie języki ognia w rękach nocy z palcem na ustach piją codzienne jutro a życie obawą się stało i zamieszkało między nami ------------------------------------------------------------ ---- tytuł nie jest przypadkowy... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Agrado |
![]()
|
||||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Muszka Me powiedziała
Jeśli chodzi o mnie to ten wiersz ma wszystko. Może mi się wydaje, ale jest inny niż te zazwyczaj tu spotykane. Chociaż poniekąd Muszka ma rację - we mnie pozostało uczucie niedosytu i mam ochotę na więcej. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:56 |