Ołówkowe wariacje, rycie po
papierze grafitem HB
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ołówkowe wariacje, rycie po
papierze grafitem HB
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
No więc...
Daję tu moje "konturciaste" nieproporcjonalne wytwory (nie umysłu XD - ręki..dokładnie prawej XD) psychol -moje wyobrażenie co do tego gościa były niesprecyzowane w fazie tworzenia...pomysł uczynienia go psycholem rodem z zakładu dla obłąkanych powstał jak rysowałam te jego białkowate oczy i zsiniałe usta...kajdanki przypieczętowały jego niewolę ^^ Remis- od tego kolesia rozpoczęłam erę moich dziwnych rysunków...po pierwsze to chyba pierwszy facet, który mi nie wyszedł jak mutant XD give it to me - ten mi się niespecjalnie podoba, ale skoro już go wgrałam to niech mu będzie, łosiowi jednemu XD Słoneczny patrol- a to to jest mutant ze Słonecznego Patrolu XDD Na serio to powiem że tak mi się skojarzyło jak skończyłam rysować - wcześniej mój umysł był zbytnio zaćmiony aktem tworzenia. resztę to zescanuje potem...czekam na wasze opinie PS. nie patrzeć z lupą w ręku - grozi trwałą ślepotą XD Ten post był edytowany przez avalanche: 02.03.2004 18:36 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
hmmmm, nie wiem czemu nie rysujesz wyraznych
cieni na mordkach i rekach itd.
nieproporcjonalne z deczka i jakies nienaturalne pozycje a szyje to mają jak jakieś przepakowane sterydami dresy ;d STRASZNIE, ALE TO STRASZNIE SZTUCZNE FAŁDY, a czasem nawet ich brak, facet w give it to me, ma tą 'kurteczke' jak z plastiku... rysuj dalej i się kształć ![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:20 |