wszystko czego potrzebuję
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
wszystko czego potrzebuję
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mała zmiana ?
Nie pytasz, błądząc po mej głowie, szukając tego co jest w zmowie. Zachodząc w morzu skrajności chcesz miłować me rzeczy, a potem ogarnia cię tłok złości i rozrzucasz je po pokoju, jakby z mej miłości. Nie pytasz, szukając dalej tego wielkiego kłębu myśli o jednym. Zbędnym tonem wyrażasz gorycz, jednak ja ci to wybaczę. A ty zapłaczesz. Nie widzisz dalej i mówisz głupoty. A ja cię dalej kocham, choć ty tego nie rozumiesz. literówka Ten post był edytowany przez voldius: 03.03.2004 16:49 |
![]() ![]() ![]() |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Treść wporządku - rytm nie.
To co jest najważniejsze w wierszach, aby weszły (nawet w osoby, które za wierszami nie przepadają), i aby w miae łatwiej ktoś kto chce mógł je zapamiętac jest rytm. U ciebie ten rytm jest zachwiany, a w zasadzie go nie ma. Skaczesz i sie gupisz. Tobie może tak pisac łatwiej, ale nam czytać nierytmiczny wiersz jesr bardzo trudno - przynajmniej jeśli chodzi o mnie. W skali od 1 do 5 - 3 -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 09:59 |