wszystko czego potrzebuję
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
wszystko czego potrzebuję
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mała zmiana ?
Nie pytasz, błądząc po mej głowie, szukając tego co jest w zmowie. Zachodząc w morzu skrajności chcesz miłować me rzeczy, a potem ogarnia cię tłok złości i rozrzucasz je po pokoju, jakby z mej miłości. Nie pytasz, szukając dalej tego wielkiego kłębu myśli o jednym. Zbędnym tonem wyrażasz gorycz, jednak ja ci to wybaczę. A ty zapłaczesz. Nie widzisz dalej i mówisz głupoty. A ja cię dalej kocham, choć ty tego nie rozumiesz. literówka Ten post był edytowany przez voldius: 03.03.2004 16:49 |
![]() ![]() ![]() |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Och Voldius, nie popisałeś się tym razem^^
a przecież fajnie piszesz =)
po pierwsze -- ten rytm, wytknięty już przez moich przedrozmówców po drugie -- rymy. Takie nieregularne -- raz są, innym razem znikają... a te które już są, są banalne dosyć (np. skrajności-złości...) takie... no nie włożyłeś chyba wysiłku w to, żeby postarać się na coś oryginalnego... Ale na pewno będzie lepiej no a po trzecie -- końcówka. Taka oderwana od wiersza... jakby z innej bajki. Niezbyt. A teraz pochwały =) podoba mi się tematyka... o ważnych rzeczach piszesz, tylko szkoda, że tak nieporadnie trochę... ale przemyślenia ważne. Myślę, że po prostu miałeś lenia i nie dopracowałeś wiersza, który miał sznsę być naprawdę CZYMŚ =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:30 |