W V tomie wiele jest wyjątkowych
momentów., jaki jest waszym ulubionym???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W V tomie wiele jest wyjątkowych
momentów., jaki jest waszym ulubionym???
CAPTAIN_SIRIUS |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 20.02.2004 Skąd: ------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
żaba |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Co tu duzo pisac: Ksiazka cala mi sie
podobala
![]() 1.Ucieczka blizniakow 2.Departament tajemnic 3.Pocalunek Cho i Harry'ego(wkancu) ![]() 4.Grozba Moody'ego zaadresowana do wuja Werona 5.Cala akcja w Zakonie na Grimmauld Place 12 6.Przesluchanie(rozdzial 8) 7.Pod Swinskim Łbem 8.Zalozenie GD 9.Wspomnienie Snape'a 10.Walka Dumbledora z Voldemortem 11....och moglabym pisac bez konca lub wymienic wszystkie rozdzialy, ale juz pisalam V CZESC LUBIE CALA ![]() V i III sa moimi ulubionymi(nawet V troche bardziej mi sie podoba) wiesz skicia,czara ognie nie jest taka zla...przed tym byla wedlug mnie najnudniejsza,ale cztam ja znowu i dochodze do wniosku,ze jest OK ![]() Ten post był edytowany przez żaba: 03.03.2004 19:13 -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 04:19 |