Wszystko co zwiazane z filmami HPiWA
w gore, wiadomosci, postaci, problemy z ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszystko co zwiazane z filmami HPiWA
w gore, wiadomosci, postaci, problemy z ...
Spiżobrzuch - Ironbell |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 01.01.2004 Skąd: z koziej dupy ![]() |
Czesc. Jako, ze
zauwazylem sporo informacji na temat filmow HPiWA i CO jest porozrzucane po
roznych watkach moglibysmy otworzyc taki temat jesli macie ochote, w ktorym
pisalibyscie wszystkie niusy na temat owych filmow dotyczacych aktorow czy
to scenariusza itp....
Ja podaje pierwsze niusy z muggleneta na temat kandydatek do Cho Chang w 4 czesci: http://www.veritaserum.com/movies/movie4/v...lerie-cho.sht ml. Jesli macie jakies foty nowych aktorow albo jakies problemy to ten post moglby byc miejscem ich rozwiazania Pozdrawiam i czekam na posty ![]() -------------------- They were standing in a large, circular room. Everything in here was black including the floor and ceiling; identical, unmarked, handleless black doors were set at intervals all around the black walls, interspersed with branches of candles whose falmes burned blue; their cool, shimmering light reflected in the shining marble floor mad it look as though there was dark water underfoot..
'Someone shut the door,' Harry muttered.... |
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NO Rowling odpowiedzieła na pare pytań,
przytocze tylko najciekawsze:
--- Bobby: Jakieś pomysły na prequele? JK Rowling replies -> Nie, żadnych prequlei nie planuje. Poza tym i tak nie będziecie ich potrzebowac po przeczytaniu VII tomu. Czyli mozemy sie pozegnac z prequelem moze to i dobrze... --- Kings Park primery school: Co stanie sie z Grawpem? JK Rowling replies -> Dowiecie się tego w VI tomie. NA szczescie stanie się bardziej poddawalny kontroli. Ja sie pytam jak oni zamierzaja go kontrolowac LOL --- eastbrook4: Dlaczego harry musiał zerwąc z Cho Chang? JK Rowling replies -> Takie jest zycie obawaiam się. Oni nigdy by nie byli szczesliwi razem. Dobrze ze tak wczesnie sie skończyło. czyli definitywny koniec parki Cho harry... --- Cookie246122: Dlaczego zabiłaś Syriusza?!?!? Zrobiło mi się naprawde przykro. JK Rowling replies -> Jest mi bardzo, bardzo przykro, nie chciałam tego robic, ale bbył pewnien powód. Jeżeli myslisz ze mozesz mi wybaczyc, czytaj dalej a sie dowiesz co to za powód. ciekawe co wymysli na otarcie łez po syriuszu... --- Ali: Dlaczego Dumbledore wierzy w Snape JK Rowling replies -> Kolejan swietne nie-do-dopowiedzenia pytanie. Powiem tylko ze snape dał Dumblowi swoja historie a ten w nią uwierzył. Aha czyli jednak Snape cos planuje... ciekawe --- Lucy: Co się stało z Glizogonem?? JK Rowling replies -> Dowiesz się w VI tomie... miałem racje LOL --- Siriusstar: Czy Remus jest czystej krwi? JK Rowling replies -> Jest "połowicznej" lol. no prosze remus nie pure bloodem ciekawe... --- Debbie: Jaka bedzie praca Rona po Hogwarcie JK Rowling replies -> No cóż zakładając ze przezyje to... nie powiem ![]() To NIE było smieszne JKR XDDDD --- Andrews: Czy Vold umrze w ostatnim tomie? JK Rowling replies -> Czy naprawde uwazasz ze odpowiem na to pytanie? no własnie hehe --- Chibimono: Czy masz jakies plany dotyczące Draco Malfoya? JK Rowling replies -> Mam plany co do wszystkich moich bohaterów. To jest dobre miejsce by odpowiedzec na pytanie: Czy Draco i Hermi beda razem? Czy zejda się w VI lub VII tomie? NIE Czyli parka Draco Hermiona została utopiona hehe [parka = ship] --- Adele: Czy biedny harry znów bedzie przygwożdżony do Durcleyów nastepnego lata? JK Rowling replies -> Nie całe lato, w zasadzie bedzie to jego najkrótszy u nich pobyt jak dotychczas. ciekawe... --- Sirius Kase: Czy dowiemy sie czegos o rodzicach Hermiony. Czy Hermiona jest ich jedynym dzieckiem? JK Rowling replies -> Zawsze planowałam Hermionie młodsza siostrę ale w końcu nigdy sie nie pojawiła i wątpię czy to zrobi. WOW! szkoda ze jej pewnie nie da do ksiazki ciekawe czy byłaby podobna do Hermi? --- Jangles: Czy napiszesz ksiązki o harrym PO szkole JK Rowling replies -> Pewnie nie ale nigdy nie mówie nigdy ![]() A wiec moze jednak bedzie cos PO Hogwarcie interesting... --- polly weasley: Czy Harry zakocha sie znów w VI tomie czy po prostu bedzie zbyt zajety na takie rzeczy? JK Rowling replies -> Bedzie zajety ale czym jest zycie bez dozy romansu? Ciekawe kto <patrzy krzywym okiem na Ginny i Lune> --- Rita: Co z Peterm? Czy jest szansa na nawrócenie?? JK Rowling replies -> Zawsze jet nadzieja oczywiście. Dowiecie się wiecej o naszym szczuzym przyjacielu w VI tomie. Do VI ksiazki czas bedzie sie dłuuuzył --- hermione 3: Czy harry i Hermona kiedykolwiek beda razem? "westchninie"? JK Rowling replies -> lol Nie powiem... ale macie juz chyba dość poszlak prawda?!? No włąsnie głupi shipperzy H/Hr LOL --- Adele: Dzieki za wywiad. Czy harry'ego pocałuje jakas dziewczyna w ciagu ostatnich dwóch lat jego bycia w Hogwarcie? JK Rowling replies -> Oczywiscie ale nie powiem wam jaka... No kto to moze byc <znów krzywe oko na Ginny i Lune> --- kylie: Dziekują za napisanie tak niezwykłych ksiazek pani Rowling. ![]() JK Rowling replies -> Środkowe imona to: Ginny to Molly, Hermiony to Jane a Ron biedny ma na imie Bilius BILIUS Buauahahahaha LOL --- miggs: Czy bedzie jakis nowy minister magii w przyszłych tomach? JK Rowling replies -> Tak --- Damaged: Czy Mróżka kiedykolwiek wyzdrowieje? JK Rowling replies -> Biedna Mróżka... ona nigdy całkowicie sie nie wyleczy ze swojego uzależnienia obawiam sie. --- Megan: Czy jest jakies połączeni miedzy Snapem a wampirami?Is there a link between Snape and vampires? JK Rowling replies -> Ehm... nie, nie wydaje mi sie --- bertieana: Czy zobaczymy Kruma jeszcze raz? JK Rowling replies -> Tak jednakże nie za szybko... --- HPFreak7: Jak rodzice mugole sa przekonywani ze to nie jest jakis głupi zart z tym listem z Hogwartu miejsca o którym nigdy wczesniej nie słyszeli? JK Rowling replies -> Specjale wiadomosci sa do nich wysyłane w których dokładnie sie objasnia co i jak. Ale nie zapominajmy ze niezwykłe zdolnosci ich dzieci wychodziły na wierz wczesniej wiec to nie jest dla nich tak wieki szok. --- Amy: Co takiego zobaczył Dudley kiedy spotkał sie z Dementorem? JK Rowling replies -> Dobre pytanie dowiecie się... --- Echo: Czy Percy zachowywał sie zgodnie ze swoja wola podczas Order of the Phoenix? JK Rowling replies -> Obawiam się, ze tak. Damm LOL --- HG: Czy zobaczymy Marte jeszcze kiedys? JK Rowling replies -> Tak, kocham Marte i niemogłabym jej zamknąc na długo -- Fenny: Czy Vold bedzie sie bardzoej pojawiał w przyszłych ksiazkach? JK Rowling replies -> Zobaczycie go jeszcze, ale jak wiekszość złych dyktatorów preferuje wykorzytywanie swoich sług do brudnej roboty. --- Calliope: Czy swiat mugli i czrodziejów kiedykolwiek sie połączy? JK Rowling replies -> Nie, rozdzielenie jest definitywne jednakże wiele mugoli bedzie zauwazac obecnosc Volda teraz kiedy powrócił --- Potter47: Jak bedzie sie nazywac tom Vi i VII? JK Rowling replies -> Beda sie nazywac: Harry Potter i... . Ciekawe nie uwazasz? --- Rita: Co sie stało z dzidkami Harry'ego. Czy dowiemy sie o nich czegos ciekawego? JK Rowling replies -> Wszyscy nie zyja i nie sa bardzo potrzebni historii. Jednakże dowiecie sie czegos o wiecej o nich. --- there ya go for the whole interview check: http://www.worldbookdayfestival.com/2004/j...wling_chat.ht ml Ten post był edytowany przez kubik: 04.03.2004 16:59 -------------------- ...
|