...i ja też jestem tym chłopcem, wybaczcie tytuł^^ i resztę też^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
...i ja też jestem tym chłopcem, wybaczcie tytuł^^ i resztę też^^
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Po pierwsze -- to wina Cailith, że ten
wiersz się tutaj znalazł. Ja go nie lubię -- więc możecie bluzgać. Załamany
rytm, wybijające momenty, banalne rymy... no same wady =) ale i tak
przeczytajcie. (właśnie chyba zepsułam sobie opinię...
ach)
----------------------- Nocą łowił połamane księżyce w stawie smutnym bo przecież samotnym statku marzeń opuścił kotwicę nieco później I szukał okiem roztropnym śladów gwiazd na wzburzonym niebie i z nicości próbował wciąż stworzyć magiczną lunetę do patrzenia w siebie A gdy czas przyszedł by ręce rozłożyć rzucić w dal plany swej smutnej głowy usnął wśród kwiatów jak czynią dziewice I Ciebie również czekają połowy polowania na złamane księzyce -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:32 |