Ikar, Bynajmniej nie nasz forumowy
:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ikar, Bynajmniej nie nasz forumowy
:)
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nowy fragment mojej radosnej twórczości.
No cóż....
Połamane skrzydła gwiezdnych piór okruchy i westchnienie ciche, zakopane w mroku marzeń. Ikar! Ikar! Odważył się marzyć! I wzleciał wysoko do chmur! Upadek nie bolał, może trochę gwałtowny może nieprzejednany i niepewny jak upadła gwiazda na stosie chmur. Morze otwarło głębiny jak bramę i piekła wrota stanęły na oścież szczerząc swoje zębiska. Nie było groźnie - kilka mar i zjaw. Nie było groźnie. Tylko w locie, w szalonym pędzie posypały się perłami marzenia rozsypały na ulice, na domy pogubiły w leśnej zawierusze. Ludzie potykają się o nie nie zauważając, omijają ostrożnie jak brudnego starca o załzawionych oczach. Ikar! Ikar! Już nie ma marzeń. Pogubił marzenia, głupiec. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Pomysł genialny.
Realizacja świetna. Czegóż więcej chcieć? Może uśmiechu. Ale to tak... prywatnie=) No pięknie. Podoba mi się pomysł z rozsypanymi marzeniami. Może znajdę jedno, któro się urzeczywistni...? =* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 12:49 |