koniec
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
koniec
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
śmiertelny dzień
bez pożegnania chowa tchórzliwą głowę w piasek milczenia morze utopi słońce z koniecznej miłości, słońce spali morze ze wzajemnością ostatnie języki ognia w rękach nocy z palcem na ustach piją codzienne jutro a życie obawą się stało i zamieszkało między nami ------------------------------------------------------------ ---- tytuł nie jest przypadkowy... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Wiesz co?
Za dużo tego wszystkiego. Metafory piękne, nowatorskie, twórcze - jak zwykle u Ciebie. Tyle że... zbyt dużo ich naraz. Treść się gubi, forma trochę ją przerasta. Za bardzo. Raven ma rację. Jeśli chcesz przerwy, to znaczy, że jest ona Ci potrzebna. Nie ignoruj weny. Zapisuj wszystkie pomysły, wszystkie małe radości i drżenia. Pracuj. A ja tu będę cierpliwie czekać na Twój powrót. Nie obiecuję, że będę taka sama, ale będę. =* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:42 |