Pokochaj
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pokochaj
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, to znowu ja i moja
"twórczość". Ten wierszyk napisałam jakiś czas temu i w końcu
zdecydowałam się zamieścić.
Wyciągam rękę - i nic serce we mnie drży - przerażone nagłą ciszą, wstrzymanym oddechem pustki. Szukam Twoich bezpiecznych warg opiekuńczych rozdygotanego gorąca Twojej obecności. Nie każ mi czekać, odezwij się ciszą, odezwij się łąką, i powiedz, że ja, ja jedyna i kochaj mnie do zaciśnięcia ust do rozespanych spazmów wspólnych uczuć. Samej - tak mi zimno. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Wchodząc tu byłam bardzo sceptycznie
nastawiona. Dalej jestem - generalnie do wierszy o miłości. Zaskoczyło mnie to, co znalazłam w tym wierszu. To jest prawdziwe - szczere, odważne, ciepłe. Nie jakiś wiersz wydumany zakompleksionej nastolatki, ale prawdziwe uczucie, ubrane w słowa. Tia... No właśnie. Słowa. Mogłabyś troszeczkę popracować nad pierwszymi siedmioma wersami, bo takie... z lekka trącą banalnością. Potem świetnie. Właściwie dla mnie wszysko jest w tym fragmencie:
No. Pięknie=] PS. Napisałam to opowiadanie. Przygotowuję się psychicznie na krytykę i zlinczowanie, i zamieszczam na fan fiction. Może nie będzie to ostatnia decyzja, jaką podejmę w życiu ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 05:27 |