Świeżo spod ołówka, no i myszki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Świeżo spod ołówka, no i myszki
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Przebudzenie
W sumie to nie wiem po co to tu wrzuciłam, trochę niedokładnie dopracowana graficzka, i brudna, ale jest. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Syriusz_fanka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
obrazek ogolnie spoko, tylko ta reka tak
dziwnie wyglada...no i ta dziewczyna ma spojrzenie jakby chciala powiedziec
"wygladasz jak ulom" do tego wampira...
Czekam na ciag dalszy ![]() -------------------- Pozdrawiam wszystkich HP-maniakow!!!
"Zdawalo mu sie, ze Syriusz upada jak na zwolnionym filmie. Jego cialo wygielo sie w luk i osunelo do tylu przez posrzepiona zaslone zwisajaca spod luku. I Harry zobaczyl jak na zniszczonej, niegdys przystojnej twarzy jego ojca chrzestnego pojawia sie mieszanina strachu i zaskoczenia...(...)...przeciez Syriusz tylko wpadl za zaslone, zaraz sie pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz sie nie pojawil. -SYRIUSZ!-ryknal Harry-SYRIUSZ! Zbiegl na samo dno, dyszac szybko. Sriusz musi lezec tam za zaslona, a on Harry, zaraz go stamtad wyciagnie... Ale gdy rzycil sie w strone podestu, Lupin zlapal go w biegu i objal ramieniem. -Nic juz nie mozesz zrobic Harry... -Musze go stamtad wyciagnac, on tylko wpadl za zaslone! -Za pozno Harry... -Mozemy go wyciagnac... -Juz nic nie mozesz zrobic Harry...nic...On odszedl..." ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:16 |