Poranna kawa
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Poranna kawa
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Poranna kawa
Tysiące nieśmiałych uśmiechów Topi się w filiżankach fałszu Z zaschniętymi błaganiami O litość codziennej melancholii Serdeczne łyżeczki cukru Z góry dostają wyrok Jako nieszczere podstępy Z dużą szczyptą zazdrości Mała czarna o poranku Zawsze, z przyzwyczajenia Broni przed zaśnięciem W świecie nudnych egoistów. (wypadłam z rytmu, dlatego wiem, że ten wiersz nijak się ma do moich poprzednich... ale w końcu muszę od czegoś od nowa zacząć;) ) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
A mi się jakoś tak na płacz
zebrało...
Czytałam go ale nic nie pamiętam... Moze to lepiej? Witaj znów ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 22:16 |