mundurek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
mundurek
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Nosicie do szkoły mundurki? Myślicie, że
to głupi czy fany pomysł?
Ja mam mundurek, ale i tak rzedko w nim chodzę, bo nikt na to nie zwraca uwagi. Ale sądzę, że to nawet dobry pomysł, bo jak nie wiem co mam założyć, to ubieram mundurek. Na początku licealiści się z nas śmiali (mam szkołę wspólnie z liceum), ale przeszło im to[na szczęście ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Mundurek?
Jestem przeciw tak jak Potti (:*) U nas w szkole stanęło na tym, że każdy musi mieć białą bluzkę, spodnie dowolne i takie mamy dałnowate krawaty z logiem szkoły. I co z tego? Może i ładnie to wygląda. Ale jeśli widzę, jak dzieciaki szarpią sie za te krawaty bądź tarzają po ziemi (co w naszej szkole jest normalką) to robi mi się niedobrze. Czemu jestem przeciw? Mi samej jest trudno wytrzymać w białej koszuli w każdy poniedziałek i jakieś ważne swięto. Jeśli ktoś ma 8 lekcji, do tego w-f i taki spocony zakłada tą koszule białą na siebie, to nie powiem aby było to jakieś wygodne. Moim zdaniem każdy powienien chodzić w tym w czym mu wygodnie, a nie gnieść się ładnie ubranym i jeszcze uważać, zeby nie podrzeć rajstopek lub nie mieć plam na koszuli. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|