mundurek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
mundurek
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Nosicie do szkoły mundurki? Myślicie, że
to głupi czy fany pomysł?
Ja mam mundurek, ale i tak rzedko w nim chodzę, bo nikt na to nie zwraca uwagi. Ale sądzę, że to nawet dobry pomysł, bo jak nie wiem co mam założyć, to ubieram mundurek. Na początku licealiści się z nas śmiali (mam szkołę wspólnie z liceum), ale przeszło im to[na szczęście ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
..::Black Beauty::.. |
![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
eee a po co zmieniac buty w szkole? albo po co siedzieć w klasie w kurtce? heh troche dziwne to... ja bym sie tam cieszyla jakby zadnych zakazow nie bylo ;D ostatnio nasza kochana dyrektorka wymyslilia że nie mozemy rzucać tornistrów na środek korytarza boi wezwie brygade antyterrorystyczną żeby sprawdzili czy tam nie mam bomby! Już jeden "podejrzany" samochód odcholowali spod szkoły... ![]() -------------------- |
||