mundurek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
mundurek
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Nosicie do szkoły mundurki? Myślicie, że
to głupi czy fany pomysł?
Ja mam mundurek, ale i tak rzedko w nim chodzę, bo nikt na to nie zwraca uwagi. Ale sądzę, że to nawet dobry pomysł, bo jak nie wiem co mam założyć, to ubieram mundurek. Na początku licealiści się z nas śmiali (mam szkołę wspólnie z liceum), ale przeszło im to[na szczęście ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
W mojej szkole nie ma mundurków.
Natomiast musimy nosić kołnierze [śliniaczki XD] z logo szkoły na każdy
apel, a chłopcy mają takie krawaty. Wszystko jest koloru granatowego i nawet
dobrze to wygląda, ale ja wolałabym, aby dziewczyny też nosiły krawaty. W
tych marynarskich kołnierzach dziwnie się czuję...
Za to jesteśmy sprawdzani, gdy jest ważna uroczystość, czy wszyscy mają te badziewia. Inaczej - albo się "leci" do domu po kołnierz/krawat, albo pożycza się z sekretariatu, gdzie jest tego pod dostatkiem. A co do mundurków: podobają mi się one, chętnie bym w nich chodziła. Ale wtedy nie wchodziłby w grę WF i po 8 lekcji dziennie - ześwrować możnaby było. Identyfikatory? Nie, nie mamy. Jest to stosunkowo małe gimnazjum - coś ponad 300 osób, każdy zna każdego, panie woźne czuwają [XD] i nie potrzeba nam takich rzeczy. Ale buty u nas są tępione - trzeba zmieniać w szatni i tam zostawiać kurtkę. Gdy kogoś przyłapią na lekcji w "buciorach" to mogą nawet kazać zdjać buty i siedzieć w skarpetkach. Trudni ludzie... A to, co napisała Mroofka o swojej szkole - nie zazdroszczę. Trafiło by mnie. -------------------- |