mundurek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
mundurek
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Nosicie do szkoły mundurki? Myślicie, że
to głupi czy fany pomysł?
Ja mam mundurek, ale i tak rzedko w nim chodzę, bo nikt na to nie zwraca uwagi. Ale sądzę, że to nawet dobry pomysł, bo jak nie wiem co mam założyć, to ubieram mundurek. Na początku licealiści się z nas śmiali (mam szkołę wspólnie z liceum), ale przeszło im to[na szczęście ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Mysz -> ale w ostatnim zdaniu
wyolbrzymiłaś. przecież noszenie mundurka nie musi znaczyć, że ktoś posiada
kulturę osobistą na odpowiednim poziomie i ma szacunek do nauczycieli. nie
jest to żadnym wyznacznikiem inteligencji uczniów, po prostu przyjmują oni z
góry taką zasadę i już.
a do tradycji. jasne, świetnie jest pewnie napisać w ulotce reklamującej szkołę, że nie tylko ma wysoki poziom nauczania, miłą atmosferę, indywidualne podejście do każdego ucznia oraz tym podobne bzdury, ale także ludzie, którzy do niej uczęszczają są zdyscyplinowani, noszą mundurki i pielęgnują zwyczaje. jednak moim zdaniem nie warto. tego chyba po jakimś czasie nie da się nie mieć dosyć. a może to wywołać odwrotny skutek -> zdyscyplinowani uczniowie będą poddenerwowani nakazem dotyczącym ich ubioru więc zaczną się buntować :] -------------------- voir clair dans le ravissement
|