"I znowu płaczesz"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"I znowu płaczesz"
Dark - Lady |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 20.11.2003 Skąd: Duży ciemny cmentarz ![]() |
„I znowu płaczesz”
I znowu płaczesz wywołujesz burzę przesyconą twymi łzami. Przychylony nad białym płótnem, kreślisz niezliczone linie twego życia. Nakładasz kolor na mą czarną duszę; nie chcesz bym rozpaczała. Owinięta w białą pościel zasypiam by już nigdy się nie obudzić. -------------------- Z praw Murphy'ego.
"To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc." "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie." "Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie." "Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej." "Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu." |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Lepszy od poprzedniego wiersza..
ale taki wydaje mi sie tandetny. Sama sie łapie na tym, ze robie sie coraz bardziej wymagajaca. Nie podobaja mi sie metafory. a jesli one mi sie nie podbaja to wiersz traci sens. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 20:10 |