nieistotne, to wcale nie jest o
milosci(: hehehe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
nieistotne, to wcale nie jest o
milosci(: hehehe
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nieistotne
połóż rękę na powiekach mych to nie boli ból ukoi Twój kolejny gest nawet ten zbyt mały zasłoń świat mój ten najgorszy bo bez Ciebie... skrawkiem serca choć przykryj dzień krwawiący łzą jesteś blisko tak bo aż w cieniach moich rzęs tak daleko... siedzisz obok jako brat jakich słów mam użyć, by przekonać Cię o szczęściu? o uczuciu, o zapachu i o wiecznym poświęceniu... cóż mam zrobić, kiedy siedzisz tak? kiedy patrzysz, milczysz, słuchasz... jako mój najbliższy brat... połóż rękę na mym sercu nie bój się skryć w ciemnej duszy słuchaj dalej, o czym tak ogłuszająco krzyczy... i dla kogo nie śpi w nocy coraz bardziej sama... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Gdybyś czytała moje posty, to
wiedziałabyś że na tandetne wiersze nigdy nie wysyłam milutkich komentarzy.
Ja się dziecko na tobie nie uwzięłam, ale wychodzę z założenia, że jak się
na ciebie pohuka, to napiszesz coś lepszego i tak zazwyczaj jest.
I nie porównuj się do tych innych tandet. Ty się do takich nie zaliczasz. Górna półeczka jesteś dzieciaku, a tandetą to było tylko wśród utworów twoich, nie wszystkich. I współczuję okresu, paskudna rzecz. No, nie dąsać się =P |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 01:47 |