dla wytrzymałych nerwowo^^'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
dla wytrzymałych nerwowo^^'
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Oglądając te rysunki musisz być
maksymalnie zrelaksowany, musisz mieć dobry humor etc. etc. Bo naprawdę,
mogą cię wyprowadzić z równowagi
![]() X Jakaś dobra wróżka, bez cienia, dziwne ręce i za małe nogi. A kiecka? Jakby ktoś w zimie pranie wywiesił, taka zamarznięta(czyt. sztywna) X Pan Xellos. Jakiś taki rozmazany i taki niestaranny. X Nie mój własny pomysł. Skądś go rysowałam, ale skąd nie pamiętam. Zapomniałam kołnierzyk po drugiej stronie? X Też skądś rysowałam. Ma jakiś dziwnie spłaszczony łeb. X Pani z toporem. Bez cienia, a na palce to w ogóle nie patrzcie. X No i więźniarka? Czy jak to się tam mówi. Również bez cienia. Bo ja w ogóle nie umiem cienować(i rysować). To dlatego wszędzie go brak. Komentarze mile widziane. Pozdro ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
wszytko byłoby spoko gdby nie Twoja postawa "przepraszam ze żyję", Sol... chociaż ja też mam taką postawę ^^".
-------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:55 |