mundurek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
mundurek
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Nosicie do szkoły mundurki? Myślicie, że
to głupi czy fany pomysł?
Ja mam mundurek, ale i tak rzedko w nim chodzę, bo nikt na to nie zwraca uwagi. Ale sądzę, że to nawet dobry pomysł, bo jak nie wiem co mam założyć, to ubieram mundurek. Na początku licealiści się z nas śmiali (mam szkołę wspólnie z liceum), ale przeszło im to[na szczęście ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Mundurki podobają mi się. Wszyscy
wyglądają tak samo. Nikt nie pogardza drugim człowiekiem tylko dlatego, że
nie ma on markowych ubrań. Są estetyczne. Co tam, że nie wygodne. Mam taki
już dziwny pociąg do rzeczy trudnych i niewygodnych.
W szkole mamy coś w rodzaju mundurków. Dziewczyny mają kołnierze podobne do marynarskich, a chłopcy krawaty. Wszystko z napisem "GIM", granatowe. Na szkolne uroczystości przychodzimy w nich. Koniecznie trzeba mieć strój galowy. Czyli do tych "mundurków", które wymieniłam dziewczyny zakładają białe bluzki i spódnice. Chłopcy - białe koszule i spodnie. Ale na co dzień chodzimy normalnie ubrani. P. S. Zdziwiło mnie, że prawie każdy post na pierwszej stronie zaczynał się na "u mnie". Ciekawe. -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |