Kompleksy, tutaj zakompleksiona
młodzieży!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kompleksy, tutaj zakompleksiona
młodzieży!
Frosty Consilium |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 23.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
taaak..kompleksy najczęściej są
problemem płci pięknej
stanowią duży problem dla rozwouj psychicznego,pewności siebie,przebojowości...stanowią zagrożenie dla...szczęścia ![]() macie jakieś?jak sobie z tym radzicie? ja np. jestem gruba i brzydka,głupia,beznadziejna...gorzej być nie może... bleee -------------------- Nija Frosty
|
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a chłopcy zazwyczaj mają o sobie najpierw
bardzo wysokie mniemanie i 'stawiają sobie wysoko poprzeczkę'-
wydaje im się, że mogą góry przenosić. a później okazuje się, że to jednak
za dużo i zaczynają się schody...
co do dziewczyn -> rzeczywiście często mamy głupie problemy. i nie są one nawet spowodowane za wysokimi ambicjami. sama nie wiem czemu tak jest. chyba przyjęło się, że wszystkie musimy mówić o sobie, że jesteśmy grube & brzydkie. gdyby któraś nagle wyskoczyła ze słowami ''podobam się sobie'/'jestem ładna'/etc. to zostałaby uznana za bardzo nietaktowną egoistkę. ba! nawet tak myśląc jako tako grzeszy, w niektórych kręgach. tak wynika z moich obserwacji. czyli wychodzi na to, że kompleksy tych pierwszych jeszcze można zaakceptować. a nasze są kompletnie głupie ;> (ale sama szczupła nie jestem i nawet nie lubię o tym krzyczeć za głośno, wystarczy że widać. uroczyście obiecuję, że nie jest to puste kłamstwo ot tak ;P ) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:35 |