Kompleksy, tutaj zakompleksiona
młodzieży!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kompleksy, tutaj zakompleksiona
młodzieży!
Frosty Consilium |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 23.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
taaak..kompleksy najczęściej są
problemem płci pięknej
stanowią duży problem dla rozwouj psychicznego,pewności siebie,przebojowości...stanowią zagrożenie dla...szczęścia ![]() macie jakieś?jak sobie z tym radzicie? ja np. jestem gruba i brzydka,głupia,beznadziejna...gorzej być nie może... bleee -------------------- Nija Frosty
|
![]() ![]() ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Sister, powiem prosto. Raz i dokładnie.
Słuchaj.
Mam dość tego, że na każdym kroku gadasz, że jesteś brzydka i gruba. To jest tak zwana FAŁSZYWA SKROMNOŚĆ. Chcesz, żeby ludzie podziwiali Twoją urodę, bo wiesz, że jesteś ładna. Ciągle Ci to trzeba mówić. Naprawdę nie przesadzaj. Pomimo tego, że jesteś moją siostrzyczką, jedyną i kochaną, to mnie wkurza strasznie. Ale pamiętaj, że mówię to tylko dlatego, że jesteś moją przyjaciółką. A przyjaciele są właśnie od tego. Więc... proszę , przestań. =* Ja nie mam kompleksów. Mimo patrzenia na CHUDE koleżanki jakoś nie czuję się grubo. A tyłek jak mówi Bitter większy niż ustawa przewiduje- no i cóż z tego? Mogę sobie mieć. Ważne, żeby się mieścić w ubrania ze sklepów dla MŁODZIEŻY, bo jak się przestanę mieścić w ciuchy z jakiegoś Reserved czy czegoś, to się zmartwię. Mimo noszenia eLek (powód- 176 wzrostu. Wszystkie eMki są za krótkie) jakoś gorsza się nie czuję. A i tak noszę tylko czarne ZA DUŻE swetry, czarne spodnie i jakieś trampiszony, więc czym ja sie mam martwić? A jeśli chłopak na którym mi ZALEŻY mówi, że wyglądam ślicznie, to czego więcej pragnąć? Ja jestem szczęśliwa. O właśnie. =* -------------------- borufki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:09 |