Kompleksy, tutaj zakompleksiona
młodzieży!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kompleksy, tutaj zakompleksiona
młodzieży!
Frosty Consilium |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 23.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
taaak..kompleksy najczęściej są
problemem płci pięknej
stanowią duży problem dla rozwouj psychicznego,pewności siebie,przebojowości...stanowią zagrożenie dla...szczęścia ![]() macie jakieś?jak sobie z tym radzicie? ja np. jestem gruba i brzydka,głupia,beznadziejna...gorzej być nie może... bleee -------------------- Nija Frosty
|
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
O, "Malena" to był dobry
film...
Stereotypy to chyba nasze najgorsze przekleństwo. I w nas samych "przeciez atrakcyjna dziewczyna musi być ładna" (g... prawda) albo "jak będę się TAK ubierać i poznam TEN klimat to będę mądra" (hyhy). Wiem, że upraszczam i uogólniam, ale z grubsza tak jest niestety. I obopólna zazdrość - ładna (to musi być głupia!), inteligentna (to pewnie wygląda jak idź-stąd-i-nie-wracaj!). A wcale że nie. Przy okazji: Cat, świetny podpis. Uwielbiam "Dies irae" =) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:09 |