Łatwo Być Dobrym
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Łatwo Być Dobrym
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Trudno mi ostatnio przychodzi właściwe
ujęcie w słowa. Temat mam, wszystko mam, ale... no nie wiem... Sami
oceńcie.
Jak łatwo nam jest być dobrym siedząc w głębokim pluszu fotela spijając szepty liter z wilgotnych kartek wznosząc przerażone oczy do Boga, że jak tak można i to nie możliwe, że ból był, ale wielki, że każda kropla krwi musi spłynąć chwałą. Jakże mało mówią nam o strachu zwierzęcia prowadzonego na rzeź mdlących odruchów rezygnacji z kieszonkowego człoweczeństwa. Miło nam oceniać ludzi, których się nie rozumie macać ranę przekłutą, niewłasną, mówiąc, że źle się zrasta. Jakże łatwo nam być dobrym! -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Morniś, ty mi spróbujesz nic nie napisać,
to ja Cię.... No. Wiesz.
To zwierze to przenośnia - przerażony człowiek =) I dziękuję wszystkim za opinie :* I za zrozumienie =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 00:03 |