Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA 1
Lily jako członek Zakonu była zapewne silna osobowoscia, Ginny wydaje sie miec ta sama siłe [w V t.]. Obrona Snapka przez Lily przypomina mi kiedy Gin broniła kogos... Wiec tak - Ginny urodziła sie prawdopodobnie blisko czasu smierci Lily. Byc moze istenieje jakas silna więź miedzy duszą Lily, a duszą Ginny... Jeszcze jedno Tom wybrał Ginny w II tomie... Co jest takiego specjalnego w niej? Dodam do tego podobieństwo wyglądu Ginny do Lily... makes me think ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 20.04.2005 22:06 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Teoria V - czy tam któraś
Czy Dumbledore może byc w jakis sposób krewnym rodu Weasleyów? 1. Albus miał kiedys rude włosy. 2. Wszyscy Weaskeyowie byli w Gryffindorze 3. ...tak jak Dumbel 4. Dumble pozwolił Harry'emu na zostanie przez pewna część wakacji w domu Weasleya zamiast zmuszac go do przebywania u ciotki Petunii. GDzie jak wiedział jest bezpieczny. Teoria VI Time turner Zastanawiałem się nad jego rola w VI tomie. I nagle jak mnie nie walniemiedzy oczy [ała]. Jak wiemy zmieniacz czasu moze zostac uzyty tylko w ekstremalnych sytuacjach. JEdna z nich jest napewno śmierć bliskiej osoby. My thinking: - Hermiona umiera [dementor kiss for ex] - ślad -> prawie dostała avada w DoMie - Ron dostaje kreciołka z rozpaczy -ślad -> again jego "faza" w DoMie - Harry czuje sie okropnie - ślad -> DoM - i zmusza MM do uzyczenia mu Time Turnera jeszcze raz ale... cos idzie nie tak i czasek sie psuje podczas jego [hp] powrotu, przez co podróż w czasie nie może byc juz uzywana. Wszystcy sie cieszą itp, itd ale... możliwośc ocalenia zmarłego przed śmiercią znikła... Teoria VII Wiąże sie ona z moim wczesniejszym zaobserwowaniem, przyjzyjmy sie tomom: Tom pierwszy - Harry mysli ze Snapek jest sługa Volda na KONCU okazuje sie ze sie całkowicie mylił Tom czwarty - Wielki przyjaciel i członek zakonu Moody okazuje sie Śmierciożercą osoba co do której NIKT nie miał WĄTPLIWOŚCI Tom siódmy - czyzby Tom NIE BYŁ ostatecznym przeciwnikiem Harry'ego... <tak Potter to ja zem pociagała za sznurki hahaha XDDD> ---- O ile z V teoria sobie poradzicie [XD] to z VI czekam na inne zastosowania czaska a do VII to jest na 95% pewny ze sie sprawdzi XD ---- wolałbym aby kiedy odpowiadacie wpisywac co do której teorii się wypowiadacie... bedzie bardziej przejzyscie... po prostu -------------------- ...
|