Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA 1
Lily jako członek Zakonu była zapewne silna osobowoscia, Ginny wydaje sie miec ta sama siłe [w V t.]. Obrona Snapka przez Lily przypomina mi kiedy Gin broniła kogos... Wiec tak - Ginny urodziła sie prawdopodobnie blisko czasu smierci Lily. Byc moze istenieje jakas silna więź miedzy duszą Lily, a duszą Ginny... Jeszcze jedno Tom wybrał Ginny w II tomie... Co jest takiego specjalnego w niej? Dodam do tego podobieństwo wyglądu Ginny do Lily... makes me think ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 20.04.2005 22:06 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
V teoria
mnie osobiście zadaje się mało prawdopodobne. powód? sądzę, że gdyby rzeczywiście tak było, to Harry by coś o tym wiedział. A i sam Dumbel otaczałby jakąś wiekszą opieką, czy raczył względami samych rudzielców m.in. Rona, czy bliźniaków. VI teoria e... chyba raczej nie będzie miał żadnego zastosowania. bo przecież Harry mógłby uratować Syriusza (co na pewno by zrobił, gdyby miał taką szansę) a to jakoś by się nie kleiło z fabułą VII teoria już to kiedyś mówiłam. że na końcu okaże się, ze do Dumbel zostanie "głową mafii" ![]() -------------------- |