Bądź
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bądź
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Bądź
Jak od wschodu do zmroku, Jak od myśli do kroku, Jak od jawy do snu pod powieką, Jak od burzy do tęczy daleko, Tak ode mnie do ciebie, Tak do duszy mej w niebie... Bądź dla mnie chłodem w upale, Bądź trawą pragnącą wody stale, Bądź, proszę, bądź bukietem bzu, Bądź oprócz tego że tam, to czasem tu... Bądź - proszę, jak nikt nie prosił ciebie, Bądź jeszcze kiedyś tu, w naszym niebie... Tyle gwiazd nieodkrytych nas dzieli, Tak dużo czerni, tak niewiele bieli... Milion dróg na przeciche pustynie, Niespokojne uczucie, że życie nas minie... Bądź jednak, mimo ciężkiego mego spojrzenia, Bądź - choć to odległość nie do przeskoczenia... Bądź, bo ja będę pomimo i dla ciebie Bądź, choćby dla mnie... spotkajmy się w niebie... koment.: monotonia moze co do tematu ;-) ale docencie, ze jakies postepy co do formy... (-; -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 06:22 |