Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA 1
Lily jako członek Zakonu była zapewne silna osobowoscia, Ginny wydaje sie miec ta sama siłe [w V t.]. Obrona Snapka przez Lily przypomina mi kiedy Gin broniła kogos... Wiec tak - Ginny urodziła sie prawdopodobnie blisko czasu smierci Lily. Byc moze istenieje jakas silna więź miedzy duszą Lily, a duszą Ginny... Jeszcze jedno Tom wybrał Ginny w II tomie... Co jest takiego specjalnego w niej? Dodam do tego podobieństwo wyglądu Ginny do Lily... makes me think ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 20.04.2005 22:06 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Teoria IX
Kto umrze w VI tomie? Tematyka troche mroczna co nie? XD Ale spokojnie. Wiec dajemy. Na pierwszy ognień pani McGonagall. Czemu? - Bo się tego [prawie] niekt nie spodziewa. - Powiedziała, że zreobi z Pottera aurora choćby była to ostatnia rzecz jaka zrobi w zyciu. Przypadek? Wydaje mi sie, ze nie. Druga osoba to Tonks. Dlaczego? - Bo jest fajtłapą [no sorry ale jest wojna no... XD] - Bo juz jest ranna w OotP [Zakon Feniksa] i istnieje teoria, że juz umarła... a osoba która żegna Harry'ego to inny animag lub uzytkownik polyjuice potion[szkoda ze pisze nie z mojego kompa bo bym wam przedstawił quote z ksiązki.] - Bo jest aurorem i jest wojna XP Luna Lovegood - z powodów które przedstawiłem wyżej... -------------------- Nie to żebym chciał aby te osoby umarły, ale jest to coraz bardziej w stylu JK, tak usuwac osoby bliskie Harry'emu. -------------------- Oczywiście to nie sa wszystkie ofiary Vola: Knot, Petunia lub ktoś inny od Dursleyów, Percy[?], Charlie lub Bill i [byc może] Peter Pettigrew. -------------------- W nastepnej bedzie próba [brak VI tomu] analizy kto może umrzec w VII [powiem tylko, że śmierc czasami bywa wybawieniem] tomie... -------------------- Anagda => z wielu róznych wywiadów wyciagam informacje XD ale to chyba było w tym czacie z JK LOL EDIT: Małe sprostowanie: Zadziwił mnie fakt jak wielu fanów jest święcie przekoananych o parce LL/HP. Brak jakichkolwiek dowodów czy chocby sladów na ten związek w przyszłości. Dysponujemy tylko wrażeniem, że Harry w towarzystwie Luny będzie sie czuł lepiej... . To jest chyba jedyna sytuacja kiedy zdarzenie przyszłości jest tak dobrze wierzone [???] bez jakichkolwiek dowodów. Głównym zagrożeniem dla shipa LL/HP jest ship GW/HP. Ten ship z kolej dysponuje dowodoami: - reakcja Rona na wiadomość że Ginny jest wolna - Ginny sprzątnęła Cho znicz [Pottera] sprzed nosa... But I'm still supporting L/H XD Teoria X No i nadszedł ten czas chlip ale oto: Who will die in 7th book? Moze będe wypisywac myslnikowo: Ronald Weasley - no sorki ale jego smierc jest taka oczywista, że się aż płakac chce. Jedynym pocieszeniem może byc fakt, że umrze jak bohater poświęcajac się dla Harry'ego & Hermiony [wydaje mi sie, że może byc to jedyna długa smierć w całej serii - z tymi nie umieraj itp.] Albus Dumbledore - biorac pod uwage, że Harry bedzie przeżywał głeboki kryzys psychiczny ["sprowadzam na ludzi tylko cierpienie"] - czyli tzw. kompleks Shinji'ego XDDD. Nie spodziewam się by pomagał Dumbledorowi w pokonaniu Volda. Byc może Albus będzie zmuszony walczyć z Tomem i przegra... Weasleyowie - Bliźniacy, Ginny lub rodzice* - tragedia rodzinna murowana i Ktos z nich umrze [abstrahując od śmierci w VI tomie]. Stawiam na bliźniaków. "Nie wiecie, że są rzeczy za które warto umrzeć." Grangerowie* - Vold będzie chciał sie dostac do Pottera poprzes Hermione to jest pewne [szantarz]. POdczas wakacji 96/97 kiedy Hermiona będzie razem z Ronem. Vold lub ktos z jego popleczników porwie jej rodziców. Remus Lupin* - jak Peter umrze w VI tomie to Remus w VII "maruders fate" - prawdopodobnie ochraniając Harry'ego - byc moze to właśnie on wyciagnie Pottera z depresji Severus Snape* - Kto go zabije... Podejrzewam, ze bedzie to Harry... chociaz mam do dyspozycji jedynie V tomów a nie VI XP * - z przymruzeniem oka na to patrzcie np. blixniacy mogą umrzec już w VI tomie --------------------- Kto nie umrze ale będzie chciał - głównie z powodu depresji... Harry Potter - wiadomo ale na końcu weźmie się w garść i bedzie walczył z Voldem. Hermiona Granger - wpierw rodzice a potem Ron... łózko u św. Mungo ma zapewnione. ---------------------- Jest to w 101% moje przypuszczenia które nie musza sie sprawdzić [no przynajmniej co do niektórych bo co do dwóch to jestem pewny]. Wiec spoko [przynajmniej narazie]. Trzeba poczekac jak sie sytuacja rozwinie w VI tomie... Ten post był edytowany przez kubik: 12.05.2004 20:16 -------------------- ...
|