Ulubione wiersze, czyli napiszcie
swoje ulubione wiersze.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ulubione wiersze, czyli napiszcie
swoje ulubione wiersze.
Słoneczko |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Za górami za lasami... ;) ![]() |
Ja mam 2 ulubione wiersze. Oba zostały
napisane przez Jana Twardowskiego.
_________ Na chwilę Milość Na zawsze Najdłuższa Ta co miała przetrwać Lat tyle Śmierć Burze Z fiołkiem w kubeczku Świnia Przyszła na chwilę _______ Święty gapa Kochał - ale nikt go nie chciał Śpieszył się - nikt na niego nie czekał Kołatał - kto inny otwierał Jeszcze tęskił za kimś przez furtkę orodu Nie chce nie dba żartuje Wróżyli mu z liści jakby świat powiedział Na wieki wieków amen Już tylko przez grzeczność |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam 3. mam nadzieję, że
pozwolicie...
Trucizna wyzbyty skrupułów maski ciszy by skryć jego cichą w środku duszę raniąc.. cicho,bezszelestnie tłukąc światło, tak kruche zatruta woda w złotym kielichu wyplute weń przekleństwa by cicho zranić w masce ciszy gniecie trawy idąc bezszelestnie by zranić.. stłuc światło tak kruche otruć po cichu zatrutą wodą po cichu zranić bez skrupułów w pozłacanej masce ciszy Ciernisty Szept cichy szept nieśmiertelności naga dusza i zaćmione zmysły ciche, cierniste szepty gdy nie mogę wydać z siebie głosu przyćmiony umysł wołający o przebaczenie labirynty myśli w których nie możemy się już znaleźć droga przez uczucia nieokiełznane aż kiedyś upadniemy w słodką agonie poddamy się cierpieniu gdy zatrzyma Ciebie w swoich miłosnych objęciach i będzie szeptać ciernistym głosem muskając palcami twą nagą duszę prowadząc ku wrót do ekstazy Morderca ukryty pod cieniem rozpaczy wychowany na wrzasku zgwałcona dusza upadły anioł, co dopuścił się grzechu pijący krew ofiary ukryty w cieniach mrocznych zaklęć zgwałcona dusza w morderczych agoniach cierpienia autorką wszystkich wierszy jest Liberty. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 20:13 |