"szczęście", ...dla
powrotu?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"szczęście", ...dla
powrotu?
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
"Szczęście"
Róża zasypia pod stosem ciepłych spojrzeń, Serca drżą od uczuć. I gwiazdy płoną ognistą tęczą. Niebo tak uśmiechnięte jest dziś, A ja stoję wśród drzew - i rozmawiam z Wiatrem o pogodzie. Liście śpiewają pieśń o miłości Uczuciu odrodzenia... Szczęście z białymi skrzydłami, Uleciało wysoko ponad chmury I spadło w postaci deszczu By spocząć w ludzkich sercach. Pragnienia wybuchły jak motyle, Rozłożyły swoje promienie. Marzenia doczekały spełnienia Iluzja stała się czasem... ______________________________________________ Dawno mnie tu nie było... tęskniłam... -------------------- wybawca much.
|
![]() ![]() ![]() |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Ładne, wręcz piękne.
Tak mi się zaraz weselej i przyjemniej zrobiło. Na coś takiego akurat miałam ochotę, bo wszyscy dookoła mnie ciągle gadają o tym jacy są smutni. A tak...miła odmiana. ![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:58 |