Samobójczyni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Samobójczyni
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Napisałam to jakiś czas temu... I mam
mieszane co do tego uczucia - raz mi się podoba, raz nie... Ale wklejam, bo
jestem uzależniona =)
Jestem wesoła ze śmiechem ściśniętym na ustach praktyczna, liryczna i lubię czasem westchnąć w bure życie. Jestem układna i grzeczna i miło się rozmawia w pieleszach moich warg. Czasami szepcę. To nic, to minie. W wariactwie życia nie takie dławią problemy. Ja - silna, ja - młoda, mnie - szkoda. Czasami. Wśród drzew. I tak rozigrana, rozbestwiona życiem odchodzę. Łzę schowam w szkatułce - na później. Smutek rozsypię w proch i kurzem osiądzie na waszej pamięci. Zostańcie. Uśmiechnięci. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Pięknie.
Nie wiem, co mogłabym jeszcze dodać, bo inni już wszystko powiedzieli. Bardzo mi się podoba ![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 04:41 |