Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
To już dwa lata. Dwa lata jesteśmy ze
sobą, dwa lata istnieje to forum. Przetrwaliśmy kryzysy, dni w którym forum
nie działało. Zresztą... nie będę tyle gadać, jak ktoś chce wstawić
przemówienia - niech daje
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Tak myślałam, że mnie nikt nie pamięta
;P
Ale trochę staro się czuję patrząc na moją datę przyłączenia. Chociaż to głupie, bo sa przecież starsi. Gdzieś około listopada przestałam się tutaj aktywnie udzielać. Potem był wielkopostny odwyk od komputera. A teraz byłam na wycieczce. I za każdym razem kiedy wracam wydaje mi się, że nikt mnie pamięta. Nic na to nie poradzę. I pewnie wszyscy piszą, że "pewnie ich nikt już nie pamięta", bo czują się podobnie jak ja. Ot, ludzka głupia reakcja. Ale tak, to większość osób kojarzy przynajmniej połowę użytkowników forum. I jak dana osoba się pojawia po jakimś czasie myśląc tak jak ja, to aż się dziwi, że ktoś jeszcze pamiętał ją. A to nic trudnego. Bo na forum są osoby o różnych charakterach. Mają własny styl. I ten styl zapamiętuje się. Ati, ja Ciebie jeszcze pamiętam z przed roku (: -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:37 |