Czym jest dla Was tak naprawde Harry
Potter, postac z ksiazki, idol,a moze przyjaciel
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czym jest dla Was tak naprawde Harry
Potter, postac z ksiazki, idol,a moze przyjaciel
vigga |
![]() ![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Czym jest dla Was tak naprawde Harry Potter?
Dla mnie jest to drugi swiat. Kiedy mam dola poprostu zaczynam czytac Harry'ego. Wylaczam sie... Codziennie wchodze na jakies stronki o Harrym, sidze na tym forum, czytam najnowsze newsy... w pewnym sensie jest moim przyjacielem, wiem, ze mnie nigdy nie opusci. Jesli byl juz kiedys taki temat to najmocniej przepraszam. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
hm... w sumie to jest Twoje zdanie, ale nie wiem, jak mozna mowic ze Harry jest autorytetem... przeciez, te niektore jego zachowania (szczegolnie z V tomu) to normalnie sa tak dziecinne i glupie, ze az sie plakac chce. zreszta nie wiem, co on takiego wspanialego zrobil, a by od razu nazywac go swoim autorytetem. jest zwyklym chlopakiem, ktory po prostu mial farta, ze to akurat jego matka oddala za niego zycie... ja osobiscie bardzo go lubie, ale napewno nie jest to moj wzor do nasladowania. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
||