Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
To już dwa lata. Dwa lata jesteśmy ze
sobą, dwa lata istnieje to forum. Przetrwaliśmy kryzysy, dni w którym forum
nie działało. Zresztą... nie będę tyle gadać, jak ktoś chce wstawić
przemówienia - niech daje
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
a ja wiem, że jest kilka osób, które mnie
pamietają, mimo, iż moja częstotliwość przychodzenia na to forum gwałtownie
zmalała po tym jak wyłączono mi internet na pare miesięcy. ja też Was
pamiętam, z niektórymi cały czas utrzymuję kontakty =)
Empa, Sildę, Mychę spotkałam w realu, z czego bardzo się cieszę i nie omieszkam znależć czas, aby jeszcze raz to zrobić (hehe, a Wy możecie sobie tego nie chcieć ![]() wiem, że jeszcze po części jestem w pamięci niektórych osób, mimo, że nikt mnie tu nie wspomniał. nie szkodzi ![]() ja pamiętam nawet więcej osób niż mi sie wydawało ![]() 25 lipiec 2002 godz. 18:29, czyli data mojego przyłączenia się do Was. wtedy jeszcze nie było nawet fioletowego skinu, pojawił sie bodajże we wrześniu albo w tych granicach. no i co? i mogę jeszcze na Was liczyć ![]() i nie mam żadnych wątpliwości, że Magiczne Forum dotrwa do kolejnej rocznicy i że nawet wtedy będą osoby, które teraz wspominają swoją dwuletnią obecność tutaj ![]() pozdrawiam Norri ![]() -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:10 |