Podróżniku Nocy...., Wiersz o nocy
i skrywających go stworach
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Podróżniku Nocy...., Wiersz o nocy
i skrywających go stworach
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Podróżniku nocy strzeż się
potworów o wielkiej mocy.
Świat ten tajemniczy jak i niczyi. Ptaki na niebie lęcące,drzewa na wietrze świszczące. Noc zaczyna budzić się i dreszcz opanuje cię Wampiry w twej szyi chcą zatopić kły. Uciekaj póki masz czas,nie zagłębiaj się w ciemny las. Bo w te porze dnia może z ciebie zostać z ciebie jedynie niedołęga. Podróżniku nocy pamiętaj strzeż się potworów o wielkiej mocy..... Krótki ten wiersz lecz z prawdziwego zdarzenia by wampiry spełniły swe marzenia.... -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
![]() ![]() ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||||||
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Eee... nie podobało mi się, trochę to
dziwne i jakby... hmm... rymy były wymuszone. Poza tym rób odstępy, gdy stawiasz przecinek:
Powinno być:
Powtórzenie, co powoduje trochę dziwną konstrukcję zdania ![]() Zdaje mi się, że dopiero zaczynasz pisać, a więc życzę powodzenia. |
||||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 00:35 |