Ulubione wiersze, czyli napiszcie
swoje ulubione wiersze.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ulubione wiersze, czyli napiszcie
swoje ulubione wiersze.
Słoneczko |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Za górami za lasami... ;) ![]() |
Ja mam 2 ulubione wiersze. Oba zostały
napisane przez Jana Twardowskiego.
_________ Na chwilę Milość Na zawsze Najdłuższa Ta co miała przetrwać Lat tyle Śmierć Burze Z fiołkiem w kubeczku Świnia Przyszła na chwilę _______ Święty gapa Kochał - ale nikt go nie chciał Śpieszył się - nikt na niego nie czekał Kołatał - kto inny otwierał Jeszcze tęskił za kimś przez furtkę orodu Nie chce nie dba żartuje Wróżyli mu z liści jakby świat powiedział Na wieki wieków amen Już tylko przez grzeczność |
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nie mam ulubionego wiersza (albo ujmę to
inaczej - jest ich zbyt wiele żeby się zdecydować
![]() ![]() Illusion "Holy Land" Why do you want to hurt yourself? God has not hands wide open! It's not a manner for ending your day! No way! Why do you want to hurt yourself? The heaven's gate isn't open! It's not a good way to finish your day When everybody wants to kick you! Don't try to want to hurt yourself! Caus' angels don't expect you... That's not your time, that's not your home Not yet! Don't try to want to hurt yourself! Caus' chance is possible always You'll find a man who will understand you And forever really love you! Find your holy land. Mam nadzieję że nikogo nie urazi mój brak poszanowania dla kultury języka polskiego i poezji w ogóle ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 20:06 |