Dziecko Anioła
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dziecko Anioła
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Zdarta skóra na palcach
Mokre stopy od wiecznego biegania Po trawie mokrej rosą Chcoiaż stawiałam stopy ostrożnie Nie dotykałam cierni To znowu twarz mam pełną ran Zagubiona w świetle Odnaleziona w zamkniętej komórce pod schodami Przyłapana na modlitwie do aniołów Odetchełam ciężko Zgasiłam w sobie to co było złe Zapaliłam nową świeczkę radości Niech nie zgaśnie -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
![]() ![]() ![]() |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<a w
słuchawkach...ciszaaaa>
Hm,ma coś w sobie... Troszkę wypadam z rytmu...Kurcze w pewnych momentach się gubiłam. Ta komórka pod schodami wydaje mi się prosta, a jednak... Hm,no nie wiem...Coś mnie urzekło,tylko problem w tym,ze nie wiem co... Może to,że to o Aniołach =") -------------------- wybawca much.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 01:40 |