Fotki Z Wa, opisz co widzisz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fotki Z Wa, opisz co widzisz
Hipopotamus |
![]() ![]()
|
Hipo Zawsze Czujny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 25.01.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
4 czerwca premiera w polskich kinach, a
nowojoryczycy oficjalną światową premierę już mają za sobą. Je'rahl
wygrzebał w serwisie stopklatka trochę fotek i informacji na ten
temat.
W niedzielę odbyła się uroczysta światowa premiera "Harry'ego Pottera i więźnia Azkabanu". Przed nowojorskim Radio City Music Hall gdzie odbywała się projekcja filmu z udziałem występujących w nim aktorów zgromadził się sześciotysięczny tłum. Wśród stąpających po czerwonym dywanie gwiazd znaleźli się między innymi Daniel Radcliffe, 14-latek wcielający się w postać nastoletniego czarodzieja, Emma Watson oraz Rupert Grint grający role jego najlepszych przyjaciół, a także Robbie Coltrane (Hagrid) i Alan Rickman (Severus Snape). Wśród widzów dało się wpatrzeć z kolei Christine Aguilerę, Tima Robbinsa i jego żonę Susan Sarandon oraz rapera LL Cool J-a. Film przyjęto entuzjastycznie. Szczególną uwagę zwracano przede wszystkim na to, że bardzo różni się od dwóch poprzednich części serii "Harry'ego Pottera i kaminia filozoficznego" oraz "Harry'ego Pottera i komnaty tajemnic". Pojawiły się nawet opinie, że "Więzień Azkabanu" jest najlepszą ze zrealizowanych dotychczas części cyklu, najbardziej realistyczną i z najciekawszymi efektami specjalnymi. Europejska premiera "Harry'ego Pottera i więźnia Azkabanu" obędzie się 31 maja w Londynie. Na ekranach polskich kin film w reżyserii Alfonso Cuarona zadebiutuje 4 czerwca." (fotki do obejrzenia w newsie) |
![]() ![]() ![]() |
Katsumi |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 22.03.2004 ![]() |
Hermiona wyrasta na kolejną
"gwiazdę", która więcej odsłania niż zakrywa. Ja nie wiem,
dlaczego Ginny mogła ubrać się normalnie? Dan to już był "utyty"
od drugiej części. (tak, tak, bogaty jest to się spasł) Ron mógłby nie mieć
tych rudych kłaczków, a Malfoy wygląda jak cegła porośnięta na górze trawką,
haha.
|