Zdjęcia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zdjęcia
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Zamieszczam zdjęcia, które niedawno
zrobiłam aparatem cyfrowym. Żadny fotograf ze mnie nie jest, a te zdjęcia to
raczej taka amatorszczyzna, ale chciałam poznać waszą opinię. Zazwyczaj
robię zdjęcia, gdy wychodzę z psem. A najczęsciej fotografuje przyrodę,
chociaż znajomych też.
Sih- to są m.in. te zdjęcia, które ocalały po wirusie, który wykasował mi wszystko Mlecyki Maczki Mój piesek Taki tam zabytek u mnie w Twierdzy Widoczek Wieczorem Zmierzch Wieczór drzewa wieczorem drzewo Drzewo (czarno-białe) Flamingi (zdjęcie zrobione podczas spacerku w zoo) Kolczatka Żółta rybka Rybka Surykatki Ten post był edytowany przez Ellie: 26.05.2004 18:38 -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
![]() ![]() ![]() |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Większość z tych zdjęć
"przerabiałam" na czarno- biało i sepię, a akurat te z drzewami
wyglądały w takich odcieniach najlepiej. Wiesz, to takie amatorskie zabawy
aparatem, zresztą aż tak dobrego sprzętu to ja nie mam. Ale chętnie bym się
nauczyła czegoś więcej, więc dzięki za propozycję.
Poznajesz niektóre miejsca? Nic dziwnego, toż to przecież nasza Twierdza jest. Tam są zdjęcia wałów i reduty, czyli naszego barbakanu. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:00 |