To My Panowie Szlachta!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
To My Panowie Szlachta!
samotna pasażerko |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: funf euro ja? ![]() |
tak się składa, że mam coś całkiem
świeżego. jest bardzo różnie. tyle powiem..
nie jestem szesnastolatką a to leć! wo wohnst du madchen? w pościeli z ikei mój znajomy olejniczak z ulicy słyszę.. kroki! -------------------- Rzadko kto spojrzy do góry, a tak wielu nie ma nieba w ogóle
|
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
'Bujać to my panowie szlachta'
;> oj tak bardzo tak. bardzo mi się pan stanisław podobał no i pościel.
poza tym zarąbiasty pokój tak w kawałku.
'nie jestem szesnastolatką'. hmm bardzo dziwne ujęcie kota. black-white wygląda lepiej, w kolorach staciłoby smak. czearny kot. odbijająca się łapa [przedłużenie] w szkle. ciekawie wyszło, choć nie jestem pewny czy był zamiar ;] 'a to leć!' z prawej czarna przestrzeń... poza tym ostrość, jakaś dziwna. co do samego obiektu, bardzo miłe ujęcie. 'wo wohnst du madchen?' kadrowanie. little problem. kot nie cały, kwiatek nie cały. wg mnie można było się oddalić. ale ciekawe ustawienie obiektów. 'w pościeli z ikei' to jest trafne. rozmazana telewizja. jakby się tak rozmarzyć. o pościeli w ikei ;] 'mój znajomy olejniczak z ulicy' jest świetne. niby banał. haah ukazać banał w ładny sposób nie jest łatwo. jednak jak dla mnie coś nie tak z kadrowaniem. ciekawy obiekt ;> a możeby tak b-w ? ;] 'słyszę.. kroki!' ciekawie, dla mnie mogłoby być kolorful, ale i tak jest ok. kot łazi, Ty słyszysz kroki. podejście ciekawe. właśnie najważniejsze jest podejście. podejście do tego co chce się przedstawić. Ty masz bardzo fajne podejście. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:38 |