W V tomie wiele jest wyjątkowych
momentów., jaki jest waszym ulubionym???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W V tomie wiele jest wyjątkowych
momentów., jaki jest waszym ulubionym???
CAPTAIN_SIRIUS |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 20.02.2004 Skąd: ------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
cedrik_diggory |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Mysłowice ![]() |
A ja będe
oryginalny i powiem, że mi się podobały akcje GD (łapanka Umbridge,
pocałunek z Cho).
![]() Śmierć Syriusza była smuutnaa ![]() Rozmowa z Dumbledorem mnie zadziwiła, tak samo jak nieudana randka z Cho w walentynki. ![]() Umbridge doprowadzała mnie do pasji, aż do czasu ucieczki Freda i Georga. Albo Irytek pędzący za Umbridge i walący raz po razie workiem z kredą i laską Minerwy ![]() ![]() ![]() ![]() Albo to "yhm", "yhm". "DOLORES, CZY NAPEWNO NIE CHCESZ CUKIERKA NA KASZEL ??? ![]() ![]() Albo jak leżała w skrzydle ?! Taa departament też był zadziwiający, ta ofiarność Nevilla i ta odwaga. A pamiętacie Grypka i dziwną Lune Lovegood ??? ![]() Wogóle V tom był chyba najbardziej udany !! Ten post był edytowany przez cedrik_diggory: 30.05.2004 20:30 -------------------- "Z daleka, gdzieś sponad jego głowy, napłynął piskliwy, zimny głos:
- Zabij niepotrzebnego. Coś świsnęło i drugi głos zaskrzeczał w noc: - Avada kedavra! Harry miał zaciśnięte powieki, ale błysnęło przez nie zielone światło. Usłyszał, jak coś ciężkiego pada na ziemię tuż obok niego. Ból w czole osiągnął takie natężenie, że poczuł gwałtowne mdłości, a potem nagle ustąpił. Bojąc się tego, co zobaczy, otworzył piekące powieki. Tuż obok niego leżał z rospostartymi ramionami Cedrik. Był martwy." Pub TrZy MIOTŁY - REAKTYWACJA - Moja Super Stronka. ZZZapraszam. PO REAKTYWACJI. Forum - REAKTYWACJA |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 03:35 |