*****lednica*********, i wszystko
jasne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*****lednica*********, i wszystko
jasne
Madame Rosmerta |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 ![]() |
No cóż, w zasadzie wszystko zawarłam
w temacie.
Co możecie powiedzieć na temat tegorocznego, VIII już spotkania Młodziezy Katolickiej "Lednica 2004"? Pytam tak, uczestników, jak i tych, co na temat coś wiedzą i chcą się wypowiedzieć. ja byłam dopiero pierwszy raz ( wciągnęła mnie przyjaciółka), ale muszę przyznać, że jestem zachwycona!!!!!!!! Atmosfera, poczucie wspólnoty - wszystko, czego szukać może młody katolik było na wyciągnięcie ręki. A piosenka "Tak, tak Panie" naprawdę porwała 180 tysięczny tłum!!!! Czekam na odzew i pozdrawiam wszystkich Ledniczan !!!!!!!! -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
![]() ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ogladalam "Stygmaty".
Chodze do kosciola, naleze do Kosciola, praktykuje (czasem nie za sumiennie, nie modle sie codziennie etc.), ale i tak najwazniejsze dla mnie jest zdanie, ktore podobno mial powiedziec Chrystus: "Podnies kamien a Mnie znajdziesz" (dokladnie nie pamietam), dlatego taka sama wartosc ma dla mnie modlitwa w kosciele i modlitwa podczas siedzenia na drzewie (co mi sie zdarza). Jesli Bog jest wszedzie, to nie ma roznicy miejsce mojej modlitwy, prawda? Nie popieram niektorych wymyslow kosciola, ksiezy, ale oni sa tylko ludzmi, nie moge winic za nich Boga. Co do tematu, to czasem ciagnie mnie do takiej wspolnoty, spotkania, ale wole sprawy religijne rozpatrzac i zajmowac sie nimi w towarzystwie tylko jednej istoty ludzkiej - mnie. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:00 |