Videoklipy, Muzyka + Film
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Videoklipy, Muzyka + Film
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
JAkie są wasze ulubione klipy???
moje: 1.Nirvana - Heart-Shaped Box 2.Weird al Yankovich - Smells Like Nirvana 3.Soundgarden- BLack Hole Sun Nie lubię kiedy klipy śa robione jak relacja z tego co sie działo w studiu przy nagrywaniu piosenki (patrz Nothing Else Mathers) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Itilien |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z Manill ![]() |
The Calling "Adrienne" - a tak
jakoś, może z powodu piosenki
Oomph "Brennende Liebe" - niby czarnobiała "Narzeczona Franekenstaina" jest śmiesznym, kiczowatym filmem, ale jednak im świetnie wyszedł teledysk na podstawie tego filmu Exilia "Stop playing God" - jedną secene bym wycięła, ale popisy kaskaderskie wyczesane w kosmos, szczególnie ten z beczkami na dachu samochodu Justin Timberlake "Cry mi a river" - świetny pomysł i klimat Eldo "Mędrcy z kosmosu" - "inteligentnie" dowcipny To by było na tyle... -------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:57 |