Napad natchnienia, zapraszam
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Napad natchnienia, zapraszam
Dra-Matha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 09.07.2003 Skąd: Rebirth forest ![]() |
Zapraszam wszystkich serdecznie na moje
konto:
http://dra-matha.deviantart.com Znajdziecie tam parę moich bardziej i mniej świeżych rysunków, zachęcam do założenia swojego konta! -------------------- Zaklęta w marmur czekam na kolejną burzę, chłodny wiatr Zaklęta w marmur czekam aż znów mnie ktoś obudzi, cofnie czas Zaklęta w marmur płaczę tak samotna wśród błękitnych skał Zaklęta w marmur klęczę w mokrej ziemi ** ** ** PD are you ready??? ** ** ** House: Ravenclaw Wand: 13c, Włos Jednorożca, Wierzba Special: Herbology |
![]() ![]() ![]() |
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
Ja jestem widocznie jakiś niekumaty
(wogle dziś nic nie kojarze) jak zobaczyć twoje rysunki bo pare widziałem
jakichś np. takiś smok na czerwonatym tle..
ale nie widze obrazów które opisywał Avalon. powiedz gdzie to zlukać to ocenie ![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:44 |