Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA 1
Lily jako członek Zakonu była zapewne silna osobowoscia, Ginny wydaje sie miec ta sama siłe [w V t.]. Obrona Snapka przez Lily przypomina mi kiedy Gin broniła kogos... Wiec tak - Ginny urodziła sie prawdopodobnie blisko czasu smierci Lily. Byc moze istenieje jakas silna więź miedzy duszą Lily, a duszą Ginny... Jeszcze jedno Tom wybrał Ginny w II tomie... Co jest takiego specjalnego w niej? Dodam do tego podobieństwo wyglądu Ginny do Lily... makes me think ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 20.04.2005 22:06 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA XX
Czy dementorzy moga poznać sekret zaklęcia Fideliusa? Jak wimy tajemnica fideliusa zamknieta jest w duszy człowieka który ja skałda. Jezeli dementor wysscie taka dusze to czy potrafiłby odczytac np. połozenie zakonu feniksa? TEORIA XXI Czy Godryk Gryffindor nadal żyje? Dobra zanim mnie zywcem zakopiecie pomyslcie. Kto pomógł Harry'emu w walce z Tomem Riddle w komnacie Salazara? Kto pomógł Albusowi kiedy potomek Salazara walił w niego klątwa? Odp: Godryk Gryffindorr pod postacia feniksa. Tak moi drodzy Godryk był/jest animagiem a jego zwierzęcym alter ego jest fawkes Dumbla. -------------------- ...
|